To Jazz ίσως πάρει τον 1000άρη 3-κυλινδρο turbo κινητήρα της Honda

Σχετικά άρθρα

First_Drive_Honda_Jazz_102

H Honda έχει μπει για τα καλά στην turbo εποχή, καθώς εκτός από την τοποθέτηση τέτοιου κινητήρα στο Civic Type R, καθώς και του νέου 1.500αρη υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρου των 182 ίππων με 220 Nm ροπής, έχει στη γκάμα της και έναν, επίσης, νέο τρικύλινδρο 1.000αρη turbo κινητήρα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Honda Αγγλίας, Phil Webb, εκτός από το Civic, είναι αρκετά πιθανό να δούμε τον συγκεκριμένο downsized κινητήρα και στο Jazz.

Αυτός αποδίδει 129 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 200 Nm ροπής στις 2.250 σ.α.λ. με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Χαρακτηριστικά ο Webb δήλωσε:

Με όλους τους κινητήρες μας ψάχνουμε να δούμε πού μπορούμε να τους αναπτύξουμε. Οι πελάτες θα τον αγαπήσουν, έτσι νομίζω ότι θα τον δούμε να χρησιμοποιείται και αλλού. Βλέπεις τι έχουμε στο Jazz και ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει η επόμενη μέρα.

Το ηλικιακό προφίλ μας για το Jazz μειώνεται, οπότε υπάρχουν ευκαιρίες για μας εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο για μια σπορ έκδοση, αλλά πάντα ψάχνουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρει τους νεότερους πελάτες στις αντιπροσωπείες μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...