69-χρονος πρώην μηχανικός της Tesla την μηνύει για διακρίσεις λόγω ηλικίας

Σχετικά άρθρα

tesla-workers

O Thomas Flessner είχε προσληφθεί από την Tesla το 2012, για να εργαστεί ως μηχανικών υλικών στο εργοστάσιό της στο Fremont της Καλιφόρνια και απολύθηκε από αυτή τον περασμένο Φεβρουάριο. Τώρα, ο 69-χρονος Flessner προχώρησε σε μήνυση κατά της Tesla και ισχυρίζεται πως απολύθηκε παρανόμως, καθώς συχνά συνάδελφοί του και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, τον απομόνωναν και του έκαναν “άδικα σχόλια” λόγω της ηλικίας του.

Ο Flessner συμπληρώνει πως οι νεότεροι μηχανικοί δεν επικρινόταν για την ταχύτητα της εργασίας τους από τους επόπτες, ακόμη και αν ολοκλήρωναν τη δουλειά που τους είχε ανατεθεί πιο αργά από αυτόν. Συμπληρώνει πως ο Paul Edwards, ένας ανώτερός του, τον επέκρινε συχνά και αυστηρά, ακυρώνοντας meeting που είχε κανονίσει μαζί του, με την κατάσταση να χειροτερεύει, όταν ο Flessner γύρισε στην εργασία του μετά από χειρουργείο που έκανε λόγω συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας.

Μηνύσεις για διακρίσεις λόγω ηλικίας έχουν δεχτεί και άλλες εταιρίες της Silicon Valley (όπως οι Google, Facebook, Twitter), με εκπρόσωπο της Tesla να δηλώνει πως δεν σχολιάζει την μήνυση του Flessner, αλλά δέσμευσή της είναι να διατηρήσει έναν χώρο εργασίας χωρίς διακρίσεις.

ΠηγήFusion

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...