Ο Hamilton έφυγε ενοχλημένος από συνέντευξη Τύπου της Mercedes

Σχετικά άρθρα

hamilton

Εύκολα μπορούμε να πούμε ότι το σύμπαν (;) αυτή τη στιγμή συνωμοτεί εναντίον του Lewis Hamilton. Τα φετινά μηχανικά προβλήματα τον έχουν φέρει 23 βαθμούς μακριά από τον Nico Rosberg, ο οποίος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλο, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Ο Hamilton ήθελε να έχει ένα 3ήμερο που να είναι πλήρως επικεντρωμένος στην αγωνιστική δράση, αλλά αυτό -δυστυχώς για τον ίδιο- δεν συνέβη.

Τα πάντα ξεκίνησαν στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όταν θέλησε να παίξει λίγο με το Snapchat, βάζοντας και στο παιχνίδι τον Carlos Sainz. Αυτό επικρίθηκε από αρκετούς, και ο οδηγός της Mercedes βρήκε τρόπο να διαμαρτυρηθεί: σε μια συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, επέλεξε να αποχωρήσει, προκειμένου να δείξει την ενόχλησή του για την ασέβεια που έλαβε, δηλώνοντας:

Τα χαμόγελα στα πρόσωπά σας πιθανώς δε θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, το έχω αποφασίσει. Με τον απόλυτο σεβασμό, υπάρχουν πολλοί από εσάς που είναι τρομερά υποστηρικτικοί σ’ εμένα, κι ελπίζω να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί. Δυστυχώς, υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύονται ορισμένα πράγματα. Εκείνη η μέρα ήταν χαλαρή και, αν ήμουν ασεβής προς το πρόσωπό σας, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, αλλά ήταν ένα μικρό κομμάτι της διασκέδασης.

Όμως, μεγαλύτερη ασέβεια ήταν αυτό που γράφτηκε σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδώ, δεν είναι αυτοί που το έκαναν, και δυστυχώς η απόφασή μου επηρεάζει και αυτούς που είναι υποστηρικτικοί. Γι’ αυτό λέω ότι το κάνω με τον μέγιστο σεβασμό. Αλλά, ναι, πραγματικά δεν σχεδιάζω να κάθομαι εδώ πολλές φορές όταν τα πράγματα είναι έτσι. Ζητώ συγγνώμη κι ελπίζω να απολαύσετε το υπόλοιπο του 3ημέρου.

Εσύ πώς κρίνεις αυτή τη στάση του Hamilton και τα παιχνίδια με το Snapchat κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου;

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...