Rosberg: Ο Lewis δεν τα παρατάει, είναι μαχητής

Σχετικά άρθρα

M44054

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει από αυτό που θέλει ο Lewis Hamilton. Αντί η διαφορά από τον Nico Rosberg να μειώνεται, αυτή αυξάνεται, μετά από δύο κακούς αγώνες σε Μαλαισία και Ιαπωνία. Πλέον, η απόσταση είναι 33 βαθμοί, και ο Γερμανός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν πάρει 3 δεύτερες θέσεις και μία τρίτη θέση στους εναπομείναντες 4 αγώνες, γεγονός που δυσκολεύει κατά πολύ το έργο του τωρινού Πρωταθλητή.

Ο Γερμανός είναι το απόλυτο φαβορί για να τα καταφέρει φέτος, ωστόσο λέει πως δεν αλλάζει την προσέγγισή του στους επόμενους αγώνες. Στόχος του θα είναι μόνο η νίκη και θα μείνει μακριά από υπολογισμούς για τη δεύτερη θέση, αφού αυτή η προσέγγιση έχει δουλέψει άψογα μέχρι στιγμής.

Αυτός ο τρόπος λειτουργεί, έτσι θα συνεχίσω όπως τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε άλλα πράγματα. Απλά θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ να κερδίζω τους αγώνες, δε θέλω να ξεκινήσω να υπολογίζω ή να τερματίζω δεύτερος. Γνωρίζω τους βαθμούς. Είναι 33 βαθμοί, είναι καλύτερα έτσι. Ήταν ένα σπουδαίο 3ήμερο για ‘μένα. Τα έκανα όλα σωστά. Ένιωθα άνετος από τον πρώτο γύρο την Παρασκευή.

Είμαι κάποιος που ξέρει, καθώς βλέπω στα παρασκήνια, και ο Lewis ήταν πιο επικεντρωμένος από ποτέ αυτό το 3ήμερο. Ξόδεψε πολλές ώρες για να τελειοποιήσει το μονοθέσιο. Δεν πρέπει να περιμένεις να τα παρατήσει. Ο Lewis είναι πάντα μαχητής. Είναι πάντα μια καλή μάχη και θα συνεχίσει να είναι. Θα τα δώσει όλα στους τελευταίους 4 αγώνες. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος ακόμα.

Ο Toto Wolff, επί κεφαλής της ομάδας, καταλαβαίνει ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του Rosberg, ωστόσο, αν ο πρωτοπόρος εγκαταλείψει έστω και μία φορά, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για στη συνέχεια και οι πιθανότητες του Hamilton θα αυξηθούν σημαντικά.

Αν θέλεις να γίνεις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, θα πρέπει να αποφεύγει τα λάθη και αυτό είναι που κάνει. Οι 33 βαθμοί είναι αρκετά μεγάλη διαφορά αν όλα πάνε καλά. Αλλά, έχουμε δει ότι μια εγκατάλειψη και μια νίκη του άλλου δίνουν 25 βαθμούς, και η μάχη για το πρωτάθλημα είναι ξανά ανοιχτή.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα