Ghosn: “Υπάρχουν τεράστια πλάνα για την Mitsubishi”

Σχετικά άρθρα

renault-nissan-and-mitsubishi-to-announce-039massive039-deal

Τον Μάιο που μας πέρασε, η Nissan απέκτησε το 34% της Mitsubishi έναντι €1,9 δισεκατομμυρίων αλλά σύμφωνα με τον Carlos Ghosn, CEO της συμμαχίας Renault-Nissan, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται:

Την ημέρα που θα ανακοινώσουμε την συμφωνία, θα σας πούμε ακριβώς τι θα κάνουμε μαζί. Και είναι τεράστιο. Είναι τεράστιο ανάμεσα στην Mitsubishi και τη Nissan. Επίσης, μάλλον θα είναι πολύ σημαντικό ανάμεσα στη Renault και την Mitsubishi.

Δήλωσε το μεγάλο αφεντικό, αναφέροντας βέβαια, ότι δεν υπάρχουν σαφή πλάνα για το πώς θα δουλέψει το τρίο των εταιριών στις Η.Π.Α. Εκτός αυτού όμως, φαίνεται πως υπάρχει κάποιο σχέδιο για την “απορρόφηση” της Mitsubishi:

Σε αυτή την περίπτωση, η Mitsubishi θα μπει στην συμμαχία. Η συμμαχία έχει να κάνει με την συνέργεια. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές συνέργειες με την Mitsubishi και στρατηγική σύνδεση.

Συνέχισε ο Carlos Ghosn. Εμείς από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να περιμένουμε. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...