Ο Henrik Fisker teasάρει το νέο πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο του

Σχετικά άρθρα

henrik-fisker-teaser

Ο Henrik Fisker έχει προχωρήσει στην ίδρυση της Fisker Inc, μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Όπως φαίνεται από την teaser φωτογραφία που ανέβασε ο Fisker στο Twitter, το σεντάν αυτοκίνητο διαθέτει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, με τις πίσω να ανοίγουν μάλιστα ανάποδα. Ο Fisker υπόσχεται πως θα μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό την ερχόμενη εβδομάδα, αν και ήδη έχει δηλώσει πως η νέα εταιρία έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μια νέα τεχνολογία μπαταρίας που θα μπορούσε να δώσει στο αυτοκίνητο αυτονομία μεγαλύτερη από 640 χλμ.

fisker1

Ο πνευματικός διάδοχος του Fisker Karma θα διαθέτει σπορ στοιχεία, θα είναι άνετο και όμορφο, όπως τονίζει ο Fisker, με την μπαταρία να αναπτύσσεται από τη νέα εταιρία Fisker Nanotech, με τις αναφορές να δηλώνουν πως πρόκειται για μια μπαταρία λιθίου που διαθέτει διαφορετικό τρόπο αποθήκευσης της ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με τις αντίστοιχες μπαταρίες ιόντων-λιθίου που βρίσκονται σήμερα στην αγορά. Στα πλάνα της Fisker Inc είναι και η παραγωγή ενός πιο προσιτού μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...