Η Ford ίσως “σκοτώσει” το Focus RS500

Σχετικά άρθρα

Ford Focus RS500 Spy photos (8)

Η Ford ίσως τελικά δεν περάσει στη παραγωγή σκληροπυρηνική έκδοση του “απλού” RS, το RS500, επειδή, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, το επιχειρηματικό σενάριο δεν είναι αρκετά σταθερό.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες τις δοκιμές του μοντέλου, αλλά τα δημοσιεύματα θέλουν την εταιρία να έχει ενδοιασμούς για το αν πρέπει να το περάσει στην αγορά, μιας και πιστεύει πως θα μπορούσε να κλέψει πωλήσεις από την Mustang GT, ειδικά στην Αμερική, εκεί όπου οι αντιπρόσωποι της Ford δεν είναι ακόμη σίγουροι αν θέλουν έναν τέτοιο μοντέλο. Έτσι, αν η Ford βγάλει από την εξίσωση την αγορά των Η.Π.Α, τότε το κόστος ανάπτυξης του μοντέλου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση να βγει μια RS500 έκδοση αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης, στην οποία η Ford δεν θα επενδύσει πολλά χρήματα, αλλά οι ιθύνοντες θεωρούν πως αν αυτό συμβεί, τότε θα μπορούσε να αλλοιωθεί η εικόνα του τμήματος RS.

Με τον χρόνο να πιέζει, η Ford πρέπει να αποφασίσει σύντομα αν θα περάσει τελικά το RS500 στην αγορά, μιας και στα τέλη του 2017 αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του Focus.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr