Έκλεψε καταλάθος ένα αυτοκίνητο, το επέστρεψε πίσω, δίνοντας και χρήματα

Σχετικά άρθρα

thief

Η παρακάτω ιστορία που θα διαβάσεις, θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας ταινίας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στη πόλη του Πόρταλντ μια γυναίκα πάρκαρε σε μια περιοχή το κόκκινο Subaru Impreza. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ζήτησε από έναν φίλο της να πάει να της φέρει το αυτοκίνητό της, δίνοντας τα κλειδιά.

Ο άνδρας πήγε στη περιοχή, εντόπισε ένα κόκκινο Impreza, άνοιξε με τα κλειδιά της φίλης του, έβαλε μπροστά και της το πήγε. Το πρωί όμως που ξύπνησε η γυναίκα, διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο δεν ήταν το δικό της! Έτσι το επέστρεψε στο σημείο από όπου το είχε πάρει ο φίλος της, αφήνοντας μέσα του αυτό το σημείωμα που εξηγούσε την πράξη της, αλλά και 30 δολάρια σε μετρητά για να πληρώσει την βενζίνη κτλ.

Οι ιδιοκτήτες του “κλεμμένου” αυτοκινήτου, που είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για το περιστατικό, έμειναν έκπληκτοι από την έκβαση της υπόθεσης, με την αστυνομία να δηλώνει πως ορισμένα κλειδιά από τα παλιά μοντέλα της Subaru, ταιριάζουν όχι μόνο σε ένα αυτοκίνητο. Κάπως έτσι μια “κλοπή” διαλευκάνθηκε χωρίς να υπάρχει ληστής, παρά μόνο μια παρεξήγηση.

ΠηγήOregon Live

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr