Brawn: Ενθαρρυντικά τα σημάδια από τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχεδόν 3 χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Michael Schumacher είχε το τρομακτικό ατύχημα ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Γερμανός αναρρώνει τώρα στο σπίτι του, στη Γενεύη της Ελβετίας, μακριά από δημοσιογράφους που δείχνουν μηδενικό σεβασμό και στόχος τους είναι η δόξα και τα χρήματα ακόμα και σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση για τον Γερμανό και την οικογένειά του.

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, εν αντιθέσει με τις επίσημες δηλώσεις, οι οποίες είναι λίγες. Ο Ross Brawn είχε κι έχει στενή σχέση με τον πολυπρωταθλητή και την οικογένειά του, και τώρα αναφέρει ότι ο πρώην οδηγός της Mercedes και της Ferrari δείχνει μερικά ενθαρρυντικά σημάδια, ωστόσο αποφεύγει να προβεί σε λεπτομέρειες.

Η οικογένεια έχει αποφασίσει να κάνει σε ιδιωτικό χώρο την ανάρρωση του Michael και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια και προσευχόμαστε κάθε μέρα να δούμε περισσότερα από αυτά. Έτσι, είναι δύσκολο για ‘μένα να πω πολλά και σέβομαι την απόφαση της οικογένειας.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση του Michael. Οι περισσότερες από αυτές είναι λάθος, και προσευχόμαστε κάθε μέρα για να συνεχίσουμε να βλέπουμε περισσότερη βελτίωση και ότι μια μέρα θα δούμε τον Michael έξω και ότι θα έχει αναρρώσει από τα τρομερά του τραύματα.

Το όνομα του Βρετανού συνδέθηκε και με την Liberty Media, τη νέα ιδιοκτήτρια της Formula 1. Ο Brawn αρνείται ότι έχει κάποιον ρόλο στην εταιρεία, τονίζοντας ότι απλώς δίνει μερικές συμβουλές στα ηγετικά της στελέχη.

Η Liberty δεν έχει προχωρήσει αρκετά για να κάνει ακόμα δεσμεύσεις. Δίνω μικρές συμβουλές, για να τους βοηθήσω να κατανοήσουν καλύτερα τη Formula 1, αλλά αυτό είναι όλο.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...