Την Πέμπτη η παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf

Σχετικά άρθρα

the-new-golf-teaser-for-world-premiere-volkswagen-news

Τέσσερα γεμάτα χρόνια μετά την παρουσίαση της 7ης γενιάς του Golf, η Volkswagen θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στις 13:30 (ώρα Ελλάδας) το ανανεωμένο Golf, και γι’αυτό έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω teaser video.

https://youtu.be/OXDv9n82xO4

Το best-seller μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, το οποίο ήδη το έχεις δει από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, έχει πουλήσει εδώ και 42 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά 32.590.025 αυτοκίνητα, κάνοντας το, το πιο επιτυχημένο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο όλων των εποχών. Το ακριβότερο Golf που έχει πουληθεί ποτέ είναι ένα Golf 5ης γενιάς που δημοπρατήθηκε το 2005 για 188.938 ευρώ, μιας και ο πρώτος ιδιοκτήτης του ήταν ο Πάπας Βενέδικτος XVI, ενώ το πρώτο Golf της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (ένα Golf II) δημοπρατήθηκε το 2012 για 10.156 ευρώ.

VW_Golf_7_facelift_leaked_photos_03

Η VW κατασκευάζει το Golf σε πέντε εργοστάσια (Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία, Μεξικό) και εξάγεται σε 155 χώρες, ενώ προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, πετρέλαιου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικούς και υβριδικούς με σύστημα 48V.

Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει βλέπουμε πως το σχεδιαστικά το Golf 7 facelift δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές, με μια από αυτές να είναι η προαιρετική τοποθέτηση full LED φωτιστικών σωμάτων, κάτι που σήμερα γινόταν μόνο στο ηλεκτρικό e-Golf. Ελαφριάς έκτασης επανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, με τις όποιες διαφορές να εντοπίζονται πολύ δύσκολα.

vw-golf-dash-03

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες ταπετσαρίες και χρωματισμοί, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, δανεισμένος από το Passat να προστίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του, μαζί με το head-up display. Η κεντρική κονσόλα προέρχεται σχεδόν αυτούσια από το Golf R Touch concept, στην οποία κυριαρχεί μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη αφής (μάλλον 9,2″) του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται να έχουν μετακινηθεί προς τα πάνω και οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, και θα είναι λογικά διαθέσιμη σε ακριβότερα επίπεδα εξοπλισμού. Φαίνεται να έχει 16:9 ανάλυση, με τα κουμπιά αφής να βρίσκονται μόνο στην αριστερή πλευρά, και πλησίον του οδηγού. Επίσης, θα διαθέτει τεχνολογία ελέγχου με χειρονομίες, που είδαμε στην φετινή CES.

Μηχανικά οι νέοι 1.500 κ.εκ κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα αντικαταστήσουν τους 1.4 TSI και 1.6 TDI, θα είναι έτοιμοι από την επόμενη χρονιά.

Την live παρουσίαση του μοντέλου μπορείς να την δεις στο ακόλουθο video.

https://www.youtube.com/watch?v=XxWrSoPCKhE&feature=youtu.be

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia teasάρει το νέο EV3, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η Kia έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του επερχόμενου EV3, ενός νέου compact αμιγώς ηλεκτρικού SUV που ευελπιστεί...

H Avatr teasάρει το νέο ηλεκτρικό SUV της

Η Avatr έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teasers φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου του νέου μοντέλου που ετοιμάζει, ώστε να επεκτείνει τη γκάμα της καθώς προστίθεται...

Η Rezvani teasάρει το Arsenal

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Rezvani Motors θα παρουσιάσει το Arsenal, ένα νέο θωρακισμένο SUV που σύμφωνα με την εταιρία θα εξοπλίζεται με την...

Η Skoda μας δείχνει τα σκίτσα του Enyaq RS Race concept

H Skoda ετοιμάζει το Enyaq RS Race concept, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο που βασίζεται στο Enyaq Coupe vRS και διερευνά τις δυνατότητες βιωσιμότητας στον μηχανοκίνητο...