Το πρώτο trailer του πρωταθλήματος Electric GT

Σχετικά άρθρα

Tesla_Model_S_EGT_04

Αυτό είναι το πρώτο trailer του Electric GT World Series, του νεοσύστατου ενιαίου πρωταθλήματος το οποίο θα ξεκινήσει από το 2017, θα συμμετέχουν 10 ομάδες, που θα συναγωνιστούν σε επτά πίστες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Για την ώρα έχουν επιβεβαιωθεί οι πίστες της Βαρκελώνης, του Donington, του Mugello, του Nürburgring, και του Εστορίλ, καθώς και άλλων στην Αμερική. Κάθε αγώνες θα αποτελείται από μια περίοδο δοκιμών 20 λεπτών, μια περίοδο κατατακτηρίων 30 λεπτών και δύο αγώνες 60 χλμ.

Το αγωνιστικό Tesla Model S P85+ αποδίδει 421 άλογα με 600 Nm ροπής που παράγει από το εργοστάσιο, αλλά φορά αγωνιστική ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, βελτιωμένο σύστημα ψύξης, νέο bodykit, ενώ έχει και χαμηλότερη βάρος. Ακόμα διαθέτει τις απαραίτητες αεροδυναμικές προσθήκες, με κυριότερη τη μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ το εσωτερικό του έχει απογυμνωθεί για εξοικονόμηση βάρους.

Οι 10 ομάδες θα συμμετέχουν με 2 αυτοκίνητα η κάθε μια, με όλα τα αγωνιστικά να είναι πανομοιότυπα. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος δήλωσαν πως είναι ανοικτοί στο να προστεθούν και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες στο Electric GT World Series αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα