747495

Μπορεί ο Γάλλος πρωταθλητής Sebastian Ogier να κατέκτησε τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του– όλοι με το Polo WRC- αλλά αρχές του τρέχοντος μήνα, η Volkswagen ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι αποχωρεί από το WRC. Έτσι, ένα από τα ερωτηματικά για το 2017 είναι με ποια εταιρεία θα αγωνιστεί ο Γάλλος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Malcolm Wilson, επικεφαλής της M Sport θέλει διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Ogier, παίρνοντας άτυπα την εκδίκησή του για το 2011, τότε που έχασε μέσα από τα χέρια του τον Γάλλο.

Από την πλευρά του, ο Ogier θέλει να δοκιμάσει και τα τέσσερα αυτοκίνητα, πριν υπογράψει με μια εκ των Ford, Hyundai, Citroen και Τοyota, η Citroen δείχνει όμως απρόθυμη να δώσει ένα από τα C3 WRC στον Γάλλο πριν υπογράψει με την εταιρεία. O Ogier δήλωσε για την πρόκληση του 2017:

Σχεδιάζω να δοκιμάσω και τα τέσσερα αυτοκίνητα για να μπορώ να αποφασίσω για το μέλλον μου. Αυτός είναι ο στόχος τώρα. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μιλάω με πολλούς ανθρώπους οι οποίοι με καλούν και με θέλουν στην ομάδα τους.

Δεν έχω αποφασίσει. Σχετικά βέβαια με το να μην συμμετέχω στο πρωτάθλημα του 2017, νομίζω ότι δεν είναι απίθανο, αλλά δεν βάζω αυτήν την προοπτική ψηλά στη λίστα μου.

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός “έπιασε” τον Γάλλο να δοκιμάζει το Toyota Yaris WRC στην Ισπανία. Μένει τελικά να δούμε στις επόμενες μέρες τι θα αποφασίσει ο Γάλλος τετράκις πρωταθλητής για το μέλλον της καριέρας του.