Αμερικανός streamάρει live την στιγμή του δυστυχήματος του

Σχετικά άρθρα

crash-live-streaming

Για άλλη μία φορά έχουμε πει ότι το να οδηγείς επικίνδυνα και πάνω από το προβλεπόμενο όριο ταχύτητας είναι ότι πιο ανόητο μπορεί κάποιος να κάνει. Θέτει σε κίνδυνο την ζωή του καθώς και την ζωή των συνανθρώπων του. Το να οδηγείς εκτός ορίου, να αλλάζεις λωρίδες επιθετικά και ταυτόχρονα να κάνεις live stream στο Facebook είναι ίσως η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που μπορεί κάποιος να σκεφτεί !

Ο 20-χρονος από το Pawtucket του Rhode Island μετέδιδε ζωντανά για 3,5 λεπτά τα κατορθώματά του, τραγουδώντας και κάνοντας γκριμάτσες. Το video σταματάει την στιγμή που χάνει το έλεγχο του Honda Civic που οδηγούσε, και σύμφωνα με την αστυνομία κατέληξε να τρακάρει πάνω σε φορτηγό για να σταματήσει στις προστατευτικές μπάρες. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο χρειάστηκε να επέμβει και η πυροσβεστική, ενώ όπως θα δεις και στο βίντεο ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη, καθώς την είχε περασμένη στο κάθισμα. Οι γιατροί δήλωσαν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά θα επανέλθει.

Σε όλους αρέσει η ταχύτητα, ακόμα και σε αυτούς που δεν το παραδέχονται. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου, καν’το σε μία πίστα, είναι πολύ πιο ασφαλές και δεν θέτεις σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων.

ΠηγήTurnto10.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr