Η BMW X2 θα περάσει αυτούσια στην παραγωγή

Σχετικά άρθρα

BMW_X2_concept_08

Η BMW ετοιμάζεται να μεγαλώσει και άλλο την SUV γκάμα της και στην έκθεση αυτοκίνητου στο Παρίσι έδειξε την X2 Concept που ήταν ένα από τα αστέρια της έκθεσης. Το πρωτότυπο δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές για την σχεδίαση του, για αυτό και η εταιρεία αποφάσισε να το περάσει αυτούσιο στην παραγωγή.

Η έκδοση παραγωγής της X2 θα διαθέτει όλα τα εντυπωσιακά στοιχεία του πρωτότυπου και τις σπορ λεπτομέρειες όπως την μεγάλη μπροστινή μάσκα, ενώ οι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο θα αφορούν τις μικρότερες ζάντες αλουμινίου, τους πλαϊνούς καθρέφτες και τα πιο στιλάτα φώτα. Η πλαϊνή γραμμή θα περάσει αυτούσια στην παραγωγή και στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια αεροτομή οροφής και μια μεγάλη γραμμή που θα δείχνει σαν να ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα.

BMW_X2_concept_03

Η X2 θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην X1 και X3 και αναμένεται να δανειστεί τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από την μικρότερη X1 που σημαίνει ότι θα είναι όλοι υπερτροφοδοτούμενοι. Θα υπάρχει έκδοση με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς (sDrive 18d), αν και οι περισσότερες εκδόσεις θα είναι τετρακίνητες χρησιμοποιώντας το σύστημα xDrive της εταιρείας.

Στα σκαριά είναι μια γρήγορη M έκδοση που θα μπορούσε να φοράει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,0-λίτρου κινητήρα και θα μπορούσε να φέρει το σήμα M25i. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2017, γιατί την άνοιξη η BMW θα παρουσιάσει την νέα γενιά της X3. Οι πωλήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2018.

ΠηγήAutoExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...