Η Bentley Barnato είναι έτοιμη να πάρει το πράσινο φως

Σχετικά άρθρα

EXP 10 Speed 6

Στα μέσα του καλοκαιριού ο CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer, μίλησε για στάδιο της ανανέωσης της γκάμας της, και ότι θα προστεθούν δύο νέα μοντέλα, ένα σπορ κουπέ με βάση την EXP 10 και ένα SUV κάτω από την Bentayga. Το ερώτημα ήταν ποιο μοντέλο θα βγει στην παραγωγή πρώτο, κάτι που θα αποφασιζόταν στο τέλος του έτους.

Αυτό φαίνεται ότι έγινε και το επόμενο project με το οποίο θα ασχοληθεί η βρετανική εταιρία είναι η έκδοση παραγωγής της EXP 10 Speed 6, η οποία θα ονομαστεί Barnato, και θα τεθεί απέναντι στην Aston Martin V8 Vantage.

Bentley EXP 10 Speed 6 Concept (12)

Ο Durheimer δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ξέρουμε ποια θα είναι τα επιπλέον προϊόντα μας, που θα φέρουν νέους πελάτες στην Bentley – νεότερους και πιο δυναμικούς.

Το πρόβλημα με ένα μικρότερο SUV είναι ότι καταλήγει ενάντια σε πολλές άλλες premium μάρκες, όχι τις πολυτελείς. Ενώ με την ιδέα του προϊόντος που έχουμε σήμερα, θα είμαστε αντιμέτωποι με τους πολυτελείς αντιπάλους μας, Αυτό είναι αυτό που προτιμώ.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019, και θα βασίζεται στην MSB πλατφόρμα της Porsche, κινούμενο από τον 4-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα της Panamera Turbo, ενώ δεν είναι απίθανη και μια ηλεκτρική έκδοση του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...