Με τις καλύτερες προοπτικές αναμένεται να ξεκινήσει η νέα χρονιά για το WRC και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Καταρχήν οι κανονισμοί που έχουν κάνει τα νέα αγωνιστικά πιο δυνατά και πιο φαρδιά. Ακολούθως, η επιστροφή της Toyota στον θεσμό και τέλος η αποχώρηση της VW από το άθλημα, με την αναπόφευκτη μεταγραφή των οδηγών της σε Ford (Ogier) και Toyota (Latvala) αντίστοιχα.

Έρχεται, τώρα, και η Red Bull να ανακοινώσει ότι θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα θα δείχνει live εικόνα τα Σάββατα κάθε αγώνα, καθώς και τρία απογευματινά προγράμματα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή.

Η Red Bull αναφέρει ότι θα φέρει μια φρέσκια και συναρπαστική προσέγγιση στην κάλυψη του WRC, τονίζοντας:

Θα υπάρχουν σχετικοί παρουσιαστές, ειδήσεις, συνεντεύξεις, ειδικά θέματα και κουτσομπολιά, θέτοντας νέα πρότυπα στη μετάδοση του WRC.

Κάθε Παρασκευή θα υπάρχουν στιγμιότυπα 20 έως 30 λεπτά, με ώρα μετάδοσης 22:00 το βράδυ (ώρα κεντρικής Ευρώπης), που θα καλύπτουν όλο το πρώτο στάδιο του αγώνα, καθώς και τα τελευταία νέα απευθείας από το service park.

Το Σάββατο θα υπάρχουν δύο εκπομπές, ξεκινώντας με μια 75-λεπτη το μεσημέρι που θα δείχνει μια ειδική ζωντανά. Αυτή θα ακολουθείται από τα βραδινά highlights στις 22:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης). Τέλος, την Κυριακή το βράδυ θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση διάρκειας 30-40 λεπτών, από το service park.

Η κάλυψη θα είναι διαθέσιμη χωρίς επιβάρυνση στο www.redbull.tv, μέσω κινητού, φορητού υπολογιστή, smart τηλεόρασης ή από την εφαρμογή της Red Bull για iPhone και Android. Τέλος, όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on-demand στο Red Bull TV μετά το πέρας τους.