Ακόμη μια Ferrari 458 τρακάρει στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Η λευκή Ferrari 458 με τη μαύρη οροφή και τα κόκκινα καθίσματα που βλέπεις στις φωτογραφίες προοριζόταν για αυτοκίνητο γάμου. Όπως το συνηθίζουμε και εμείς εδώ τα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε το κομμάτι μας, τη μοναδική φορά που θα μπορούμε να οδηγήσουμε τέτοιου είδους αυτοκίνητα, και να πάμε στην εκκλησία και στο γαμήλιο γλέντι. Στην Κίνα, το στολίζουν και με αυτές τις κόκκινες κορδέλες για καλοτυχία, κάτι που εδώ δε φαίνεται να έγινε.

Όλα πήγαν στραβά για το ζευγάρι που βρίσκονταν στο λευκό supercar καθώς ένα Volkswagen Polo τελευταίας γενιάς έπεσε πάνω τους απ’την πλευρά του οδηγού σε μια διάβαση πεζών. Κανείς δε φαίνεται να τραυματίστηκε από την σύγκρουση, ενώ ο οδηγός της Ferrari φαίνεται στη μια φωτογραφία δεξιά να στέκεται όρθιος μη μπορώντας να καταλάβει πιθανώς τι έχει γίνει. Οι ζημιές στην Ιταλίδα καλλονή εντοπίζονται στην πόρτα του οδηγού που έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη καθώς λείπει και ο καθρέπτης, στην εμπρός σπασμένη ανάρτηση και στην κάτω μεριά του φτερού. Από την άλλη το εμπρός μέρος του Polo δείχνει να έχει πολύ μεγάλες ζημιές που εάν επιδέχονται επισκευής θα κοστίζει πολύ.

Στην Κίνα, υπάρχει μεγάλη έφεση στα τρακαρίσματα των 458 καθώς συμβαίνουν πάρα πολύ συχνά. Οι πλούσιοι κάτοχοι τους δεν έχουν και τα απαραίτητα οδηγικά προσόντα για τέτοια αυτοκίνητα και συνήθως καταλήγουν σε ατύχημα. Στην περίπτωσή μας όμως δε γνωρίζουμε ποιος από τους δύο οδηγούς ευθυνόταν για το τρακάρισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...