Οι Ιάπωνες λατρεύουν τα kei cars και η Suzuki είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτά. Το Spacia κυκλοφορεί εδώ και καιρό κ αι η εταιρεία αποφάσισε να του δώσει ένα πιο στιλάτο χαρακτήρα για να μην δείχνει βαρετό και παρουσίασε το Custom Z.

Η νέα έκδοση διαθέτει ένα νέο πιο επιθετικό μπροστινό μέρος σε σχέση με το απλό Spacia, με νέα μεγαλύτερη μάσκα βαμμένη σε ασημί και μαύρο χρώμα που πλαισιώνεται από νέα φώτα. Το αυτοκίνητο φορά νέες ζάντες αλουμινίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα η οροφή του να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Παρόλο τις μικρές του διαστάσεις -περίπου στο μέγεθος του Fiat 500- το minival σχήμα του προσφέρει πολύ καλούς χώρους. Διαθέτει τέσσερα καθίσματα τα οποία μπορούν να γίνου επίπεδα κάνοντας το Spacia Custom Z ένα μίνι κινητό υπνοδωμάτιο. Διαθέτει ακόμα συρόμενες πίσω πόρτες για να κάνει την πρόσβαση στις πίσω θέσεις ακόμα πιο εύκολη.

Σαν κλασσικό kei car διατίθεται με ένα τρικύλινδρο κινητήρα 660 κυβικών σε ατμοσφαιρική και turbo εκδοχή με 64 άλογα, ενώ και οι δυο κινητήρες συνδυάζονται με ένα CVT κιβώτιο. Διατίθεται με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, αλλά και σε τετρακίνητη έκδοση.