Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος M&D Exclusive Cardesign δίνει την δυνατότητα στους κατόχους των Audi Α7 και S7 να αναβαθμίσουν τόσο εξωτερικά όσο και σε επιδόσεις τα sport sedan τους, αγγίζοντας τις επιδόσεις του RS7 και ξεπερνώντας το σε πλάτος!

Η εταιρεία M&D ξεκινάει με ένα S7 του 2013, που αποδίδει 414 ίππους και 550 Nm ροπή μέσω του V8 biturbo κινητήρα των 4,0 λίτρων. Με κάποιες ανακατασκευές στον κινητήρα, αναβαθμισμένο σύστημα εισαγωγής αέρα και turbo, sport εξάτμιση και καταλύτη και τέλος επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, οι επιδόσεις εκτοξεύονται στους 690 ίππους και 950 Nm ροπή. Για την ιστορία, το RS7 αποδίδει 597 ίππους και 700 Nm ροπή από τον ίδιο κινητήρα.

Επειδή για μερικούς οι επιδόσεις δεν είναι μόνες τους αρκετές για να ξεχωρίζουν, η M&D προσφέρει και το PD700R body kit της Prior Design. Το “πακέτο” περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλα ανοίγματα, πλαϊνά side skirts, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και τέλος μια διακριτική μικρή αεροτομή. Τα πίσω φωτιστικά σώματα και η μπροστινή σήτα του ψυγείου αντικαθίστανται με αυτά του τελευταίου RS7.

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για σένα, η M&D ντύνει το δημιούργημά της με αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Audi. Μαύρο, κόκκινο και γκρι σε συνδυασμό με το λευκό του αμαξιού, είναι τα χρώματα που κάνουν το Γερμανικό θηρίο να βγάζει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα. Στα έξτρα επίσης περιλαμβάνονται και οι ζάντες 21 ιντσών με μαύρες ματ ακτίνες.

Για το εσωτερικό του, μην περιμένεις φοβερές αλλαγές. Το τιμόνι αντικαταστάθηκε από του RS7 και στο σύστημα ψυχαγωγίας προστέθηκε η δυνατότητα για τους μπροστινούς επιβάτες να παρακολουθούν τηλεόραση.