Τρελό barn find. Μια BMW M1 βρέθηκε 34 χρόνια μετά

Σχετικά άρθρα

Για 34 χρόνια μια BMW M1 βρισκόταν θαμμένη κάτω από την σκόνη σε ένα γκαράζ κάπου στην Ιταλία, μέχρι που πριν από μερικές ημέρες, οι άνθρωποι της Mint Classics, μιας αντιπροσωπείας της BMW στη Γερμανία, την ανακάλυψαν και προτίθενται να την αποκαταστήσει πλήρως.

Το αυτοκίνητο βγήκε στην αγορά το 1981 και αφού διένυσε 7.392 χλμ, πέρασε τα υπόλοιπα 34 χρόνια της ζωής του μέσα στο γκαράζ. Είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και το εσωτερικό του παρότι είναι γεμάτο σκόνες, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Το αυτοκίνητο διαθέτει τα ελαστικά με το οποίο έφυγε από το εργοστάσιο της BMW και είναι μια από τις μόλις 453 M1 που κατασκεύασε η εταιρία. Κίνηση παίρνει από έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3,5-λίτρων που συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Είναι βέβαιο πως αν το αυτοκίνητο βγει σε δημοπρασία, θα πιάσει ένα σεβαστό ποσό.

ΠηγήMintclassics

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...