Το να βρεις εντελώς τυχαία ένα παρατημένο και θρυλικό αυτοκίνητο, δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Πριν από μερικές ημέρες, είδαμε μία BMW M1, η οποία βρισκόταν σε ένα γκαράζ στην Ιταλία, για 34 χρόνια! Κι αν τα 34 χρόνια σού φαίνονται πολλά, τώρα έχουμε κάτι ακόμα πιο παλιό!

Πρόκειται για ένα VW Panelvan, το οποίο κατασκευάστηκε πίσω στο 1955! Το διάσημο βαν της γερμανικής εταιρείας βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στις Γαλλικές Άλπεις, σε ύψος 1.300 μέτρων, για πάνω από 40 χρόνια! Όπως καταλαβαίνεις, η ανακάλυψη δεν έμεινε έτσι, γι’ αυτό κι ετοιμάστηκε ένα πολύ όμορφο video, που διαρκεί κάτι παραπάνω από 13 λεπτά και αξίζεις να παρακολουθήσεις.

 • DarkV12Tdi

  Σαν το The LOST θυμίζει η φάση. πάντως για να μείνει έτσι ,μάλλον θα έπαθε βλάβη και το παράτησε και μετά από τόσα χρόνια ξύπνησε :P πόσο μπροστά η ταινία The lost :P

  Κρίμα μας πρόλαβαν άλλοι!! Αν το βρίσκαμε θα γινόταν ένα φοβερό vw bus για το Autoblog με τα σήματά του και χρώματα,και να κουβαλά τπτ σύνεργα γυρισμάτων-φωτογραφίσεις των Test Drive,και τπτ autoblog αναγνώστες να μεταφέρει :P ;)

  πάντως του the lost ήταν Τ2
  https://www.youtube.com/watch?v=WjId7AeHJKw

  https://www.youtube.com/watch?v=vGgGhxMMAZs

 • Smartass

  Ο εμπνευστής της VW πέθανε στις 30 Απριλίου 1945.
  Άρα κατασκευάστηκε 10 χρόνια (1945-1955) μετά τον θάνατο του Αδόλφου!!

 • Kingu Kongu

  Μία παραγωγή του διαφημιστικού τμήματος της VW με πρωταγωνιστές μερικούς (διανοητικά καθυστερημένους) χίπστερ.
  Πέρα από αυτό, πρόκειται για το συμπαθέστερο VW όλων των εποχών.

 • fanboy

  το καημενο ¨(

 • θρυλικο αυτοκινητο αυτο το πραμα ???
  απλα το αυτοκινητο των τζιβατων !!!