Η BMW πραγματοποιεί εξαιρετικά περιορισμένης έκτασης facelift στα μοντέλα της, με τις αλλαγές να είναι δυσδιάκριτες ακόμα και για τους ένθερμους υποστηρικτές της. Αυτά, κατά παράδοση, πραγματοποιούνται στο μέσο του κύκλου ζωής των μοντέλων, έτσι ώστε να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Αν εξαιρέσουμε την Σειρά 1, που υπέστη εκτεταμένο (και αναγκαίο) facelift πριν ακριβώς δύο χρόνια, το αντίστοιχο της Σειράς 3 την άνοιξη του 2015 ήταν πολύ ελαφριάς μορφής.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες από την Ολλανδία, τα δύο αυτά μοντέλα είναι αρκετά πιθανό να υποστούν και ένα δεύτερο facelift μέσα στο τρέχον έτος, καθώς η αντικατάσταση τους αναμένεται το νωρίτερο στα τέλη του 2018. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε έχουμε δει κάποια κατασκοπευτική φωτογραφία που να αποδεικνύει τα καθέκαστα, με την έκτασης τους λογικά να είναι εξίσου μικρή. Εν αναμονή λοιπόν.

 • Aisixtir

  Ο απόλυτος βιασμός του καταναλωτή οδηγού.

 • Γιώργος Βαρδου

  να γίνουν όλες περισσότερο ίδιο

 • Nikpap

  Η 1 μια χαρα ειναι, η 3αρα θελει λιγο λιφτινγκ, μπροστα στη c class δειχνει ξεπερασμενη…αν βγει συντομα και κανα νεο volvo s60 ή vw arteon θα τα βρει σκουρα

 • Christos F4

  θα κανουν facelift σε μοντελο που θα αντικατασταθει μετα απο εναμιση-δυο χρονια??? μαλιστα… οχι γιατι κατι ακουγα οτι η καινουρια Μ3 (του 2018-2019) θα κουβαλαει τεχνολογια απο την Μ4 GTS (2016) με τον ψεκασμο νερου κλπ κλπ… ευγε bmw, κι εις ανωτερα