Με κόκκινο χαλί θα υποδεχόταν η Ferrari τον Mick Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που δε θα ήθελαν να δουν ξανά το όνομα Schumacher στη Formula 1. Ο Michael Schumacher συνεχίζει να δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του για να πάρει την 92η και σπουδαιότερη νίκη, πάντα με την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς του. Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής έχει δύο παιδιά με την Corinna, μία κόρη κι έναν γιο.

Ο τελευταίος έχει πάρει τα γονίδια του μπαμπά, επομένως δε θα μπορούσε να μην γίνει οδηγός αγώνων. Μάλιστα, η πορεία του είναι ανοδική, καθώς θα αγωνίζεται στην Ευρωπαϊκή Formula 3, όταν πέρυσι βρισκόταν στη Formula 4. Το θέμα, όμως, είναι αν θα μπορούσε να κάνει ποτέ το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στη Formula 1.

Ένας τρόπος για να το κάνει αυτό είναι αν μπει σε κάποια ακαδημία μιας μεγάλης ομάδας. Η Ferrari όχι απλώς δε θα είχε αντίρρηση σε αυτό, αλλά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Ferrari Driver Academy, Massimo Rivola, θα υποδεχόταν τον 17χρονο με κόκκινο χαλί!

Προφανώς και τον ακολουθούμε. Και φέτος, είχαμε την ευκαιρία να μείνουμε κοντά στον Mick, επειδή ο team-mate του, από την ακαδημία μας, ο Guan Yu Zhou ήταν στην ομάδα της Prema. Όσον αφορά το μέλλον του, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει να κάνει ο Mick. Αλλά, αν θα ήθελε να μπει στο πρόγραμμα της ακαδημίας μας, θα βρίσκαμε ένα κόκκινο χαλί.

Ο χαρακτήρας είναι βασικό προσόν για έναν οδηγό, και ο Mick δείχνει να τον έχει. Γι’ αυτό και ο Rivola δίνει τα εύσημα στους γονείς του μικρού.

Ο Mick φαίνεται πολύ ευγενικός και δεν αφιερώνεται μόνο στον εαυτό του, συνεπώς συγχαρητήρια στους γονείς του· έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με αυτόν. Είναι πολύ νέος και θα πρέπει να αντέξει την τεράστια πίεση των media. Αλλά, το κάνει πολύ καλά.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα