Ζούμε σε δύσκολους και πονηρούς καιρούς και το να είναι κάποιος ευκολόπιστος δεν είναι και ότι καλύτερο στον κόσμο, καθώς όλο και κάποιος επιτήδειος θα βρεθεί να τον πιάσει κορόιδο. Κάπως έτσι την πάτησε και ο κύριος με την πράσινη Lamborghini Huracan, ο οποίος δέχτηκε να βάλει κόντρα με ένα R32 Nissan Skyline. Ο οδηγός του Skyline είπε πως το αυτοκίνητό του έχει 500 ίππους και ο απονήρευτος οδηγός του Ταύρου το πίστεψε και όχι μόνο έβαλε την κόντρα αλλά στοιχημάτισε και 9.000 δολάρια.

Lamborghini έχω, θα σκέφτηκε, 610 ίππους έχω, υπολόγισε, μέσω της προηγμένης τετρακίνησης θέλω 3,2 δευτερόλεπτα για τα εκατό, ξανασκέφτηκε, 500 ίππους έχει ο άλλος, παλιό μου φαίνεται, συλλογίστηκε, δεν πιάνει μία μπροστά στο supercar μου, περηφανεύτηκε, έκανε την πράξη και…….. βγήκε μείον 9.000 δολάρια.

Η εν λόγω κόντρα έγινε στο Queensland Raceway, της Αυστραλίας και όταν είδε το Skyline να τον περνάει σαν σταματημένο κατάλαβε ότι ξέχασε να βάλει ένα συντελεστή στην εξίσωση και αυτός ήταν το ψέμα. Το R32 Nissan Skyline, που εγώ δεν θα στοιχημάτιζα ούτε 10 ευρώ εναντίον του, δεν είχε 500 αλλά περίπου 800 άλογα και ο νεαρός ιδιοκτήτης του με ένα τόσο δα αθώο ψεματάκι έβγαλε εν μία νυκτί, την επόμενη αναβάθμιση του μοτέρ του. Τα νεύρα μετά τον τερματισμό ήταν τεντωμένα και ο οδηγός της Lamborghini επιτέθηκε στον αντίπαλό του με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση. Δεν ξέρω αν αυτό που τον πείραξε περισσότερο ήταν το ψέμα, ο πληγωμένος του εγωισμός από την ήττα ή το ότι ελάφρυνε η τσέπη του κατά 9.000 δολάρια, πάντως την άλλη φορά θα είναι πιο επιφυλακτικός σε αυτά που ακούει. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως εξελίχθηκε η εν λόγω κόντρα.