Ο οδηγός μιας Lamborghini σε ρόλο μαινόμενου ταύρου μετά από χαμένη κόντρα

Σχετικά άρθρα

Ζούμε σε δύσκολους και πονηρούς καιρούς και το να είναι κάποιος ευκολόπιστος δεν είναι και ότι καλύτερο στον κόσμο, καθώς όλο και κάποιος επιτήδειος θα βρεθεί να τον πιάσει κορόιδο. Κάπως έτσι την πάτησε και ο κύριος με την πράσινη Lamborghini Huracan, ο οποίος δέχτηκε να βάλει κόντρα με ένα R32 Nissan Skyline. Ο οδηγός του Skyline είπε πως το αυτοκίνητό του έχει 500 ίππους και ο απονήρευτος οδηγός του Ταύρου το πίστεψε και όχι μόνο έβαλε την κόντρα αλλά στοιχημάτισε και 9.000 δολάρια.

Lamborghini έχω, θα σκέφτηκε, 610 ίππους έχω, υπολόγισε, μέσω της προηγμένης τετρακίνησης θέλω 3,2 δευτερόλεπτα για τα εκατό, ξανασκέφτηκε, 500 ίππους έχει ο άλλος, παλιό μου φαίνεται, συλλογίστηκε, δεν πιάνει μία μπροστά στο supercar μου, περηφανεύτηκε, έκανε την πράξη και…….. βγήκε μείον 9.000 δολάρια.

Η εν λόγω κόντρα έγινε στο Queensland Raceway, της Αυστραλίας και όταν είδε το Skyline να τον περνάει σαν σταματημένο κατάλαβε ότι ξέχασε να βάλει ένα συντελεστή στην εξίσωση και αυτός ήταν το ψέμα. Το R32 Nissan Skyline, που εγώ δεν θα στοιχημάτιζα ούτε 10 ευρώ εναντίον του, δεν είχε 500 αλλά περίπου 800 άλογα και ο νεαρός ιδιοκτήτης του με ένα τόσο δα αθώο ψεματάκι έβγαλε εν μία νυκτί, την επόμενη αναβάθμιση του μοτέρ του. Τα νεύρα μετά τον τερματισμό ήταν τεντωμένα και ο οδηγός της Lamborghini επιτέθηκε στον αντίπαλό του με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση. Δεν ξέρω αν αυτό που τον πείραξε περισσότερο ήταν το ψέμα, ο πληγωμένος του εγωισμός από την ήττα ή το ότι ελάφρυνε η τσέπη του κατά 9.000 δολάρια, πάντως την άλλη φορά θα είναι πιο επιφυλακτικός σε αυτά που ακούει. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως εξελίχθηκε η εν λόγω κόντρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...