Η DS θέλει να γίνει η premium φίρμα του ομίλου PSA και για τον λόγο αυτό θα αποκτήσει μια νέα γκάμα που θα την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από τα υπόλοιπα μοντέλα του ομίλου. Η αρχή έγινε με την παρουσίαση του πρώτου SUV της, το DS 7 Crossback και η εταιρεία υπόσχεται να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο για τα επόμενα έξι χρόνια.

Παρόλο που η εταιρεία κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, τα επόμενα μοντέλα που θα παρουσιάσει θα είναι σεντάν και φυσικά και αρκετά SUV. Ο Arnaud Ribault αντιπρόεδρος marketing της εταιρείας δήλωσε:

Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί να αναπτύξουμε μια νέα νέα οικογένεια από SUV και σεντάν αυτοκίνητα. Ακόμα δεν έχουμε κάνει σαφές σχετικά με το μέγεθος και την σειρά που θα τα λανσάρουμε στην αγορά. Το DS 7 αντιπροσωπεύει για εμάς την αρχή και μπορεί να ακολουθήσει ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο SUV από αυτό, αλλά ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι τέτοιο.

Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί το DS 3 Crossback που θα στοχεύει στο Audi Q2, ενώ πάνω από το DS 7 θα τοποθετηθεί το DS 9 Crossback που θα στοχεύει στο Audi Q7. Το 2018 θα δούμε την νέα γενιά του DS 3 και μέχρι το 2020 θα παρουσιαστούν τα σεντάν DS 5 και DS 9. Το τελευταίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές τις επόμενης δεκαετίας και το μέλλον του θα εξαρτηθεί από το αν οι Κινέζοι καταναλωτές εξακολουθούν να θέλουν ένα μεγάλο πολυτελές σεντάν και τα επόμενα χρόνια.