Η Zenvo παρουσίασε το νέο TS1 GT με 1.163 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Δανέζικη Zenvo Automotive θα φέρει στην έκθεση της Γενεύης, μια ειδική έκδοση του hypercar της με το οποίο γιορτάζει τα 10τα γενέθλιά της. Το ονομάζει TS1 GT και διαθέτει χειροποίητο σώμα κατασκευασμένο από carbon, το οποίο είναι βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα, έχοντας μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες.

Κίνηση παίρνει από έναν 5,8-λίτρων, twin-supercharged V8 κινητήρα απόδοσης 1.163 ίππων και 1.100 Nm ροπής. Είναι πλήρως αλουμινένιος, διαθέτει επίπεδο στρόφαλο, και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο dog-box, που ολοκληρώνει τις αλλαγές σε μόλις 0,040 δευτ.

Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,8 δευτ.,με την τελική του ταχύτητα να μπορεί να φτάσει τα 402 χλμ/ώρα, αλλά θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 375 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...