Top Gear S24E03

Σχετικά άρθρα

Τρίτο επεισόδιο για την 24η σεζόν του Top Gear με τους Matt LeBlanc και Chris Harris να ταξιδεύουν ως το Μαυροβούνιο, με τον πρώτο να οδηγεί μια Aston Martin DB11 και τον δεύτερο την S63 AMG.

Ο Rory Reid πηγαίνει στο Nürburgring για να γιορτάσει την 40η επέτειo του πρώτου Golf GTI, οδηγώντας και το GTI Clubsport S μαζί με την Sabine Schmitz. Επίσης ο Matt LeBlanc οδηγεί το κλασσικό Fiat 124 Spider, αλλά και το νέο Abarth 124, ώστε να διαπιστώσει αν το νέο μοντέλο διατηρεί το πνεύμα του πρωτότυπου.

Καλεσμένος στο νέο στούντιο είναι η ηθοποιός Tamsin Greig που οδηγεί στη διάσημη πίστα του Top Gear, το νέο Reasonably Fast Car, που δεν είναι άλλο από το Toyota GT 86.

Μπορείς να δεις το επεισόδιο στο iPlayer του BBC εδώ, το Extra Gear εδώ αρκεί να πάρεις αγγλική ip. Απλά κατέβασε αυτό το plugin στον Chrome σου, επέλεξε χώρα Αγγλία, κάντον επανεκκίνηση και τα υπόλοιπα λύνονται διά μαγείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...