Είναι λίγο ακριβό, εξαιτίας κυρίως ότι η συγκεκριμένη Mustang βρίσκεται στην αυθεντική της κατάσταση, χωρίς να της έχει γίνει ποτέ ανακατασκευή, αλλά σίγουρα αξίζει τα 176.000+ δολάρια. Τόσο είναι το μεγαλύτερο “χτύπημα” την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με την δημοπρασία στο eBay να λήγει σε 13 ώρες.

Η μπλε Mustang Boss 429, παρότι δεν είναι στην αρτιότερη κατάσταση, δεν φαίνεται να χρειάζεται πολλά για να λάμψει ξανά. Από το 1970 έχει διανύσει 75.639 χλμ., και αυτό γιατί ο σημερινός πωλητής αγόρασε το αυτοκίνητο το 1981 από την Ατλάντα των Η.Π.Α., και οδήγησε μέχρι την Florida, όπου από τότε μπήκε σε αποθήκη.

Τα μοναδικά μηχανικά προβλήματα που έχει, είναι πως το κιβώτιο είναι κολλημένο στην πρώτη σχέση, με τη σκουριά να μην είναι εκτεταμένη, αλλά να υπάρχει. Σε αντίθεση, το εσωτερικό φαίνεται να είναι σε άριστη κατάσταση.

  • Bon Viveur

    Boss 429…. <3 <3

  • hellboy

    ποιο πολυ για οχημα φυλαγμενο σε γκαραζ μου κανει παρα οχημα σε αποθηκη.. ελαχιστες σκουριες και αυτες φυσιολογικες κυριος.. δηλαδη οχι υγρασιας..
    αρκετα καλη κατασταση παντος. ευκολο restore χωρις πολλα πολλα.. μιας και ειναι μηχανικα πληρες.. το κιβωτιο σε εναν ειδικο μπορει ευκολα να φτιαχτει αρκετα σωστα και οικονομικα σε σχεση με αντικατασταση. οπωτε κυριλε!