Ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Audi, Bentley και Skoda στην Ελλάδα, η Κosmocar, ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά, σεμινάριο τεχνικής εκπαίδευσης για τους σπουδαστές με ειδικότητα “Τεχνικός Mηχανοτρονικής”, με την εταιρία να δηλώνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκκολαπτόμενων τεχνικών που είναι το μέλλον τόσο του κλάδου όσο και της χώρας μας.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της εταιρείας, εκεί όπου οι συμμετέχοντες σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο Όμιλος Volkswagen και οι οποίες αποτελούν τις νέες προκλήσεις για το κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες που έπονται στον χώρο της αυτοκίνησης, όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση.

 • Rebel

  Η Kosmocar λοιπόν να φροντίσει να αμείβει σωστά τους τεχνικούς της, να τους στέλνει στο εξωτερικό στα σεμινάρια των κατασκευαστριών εταιρειών, να έχει το σωστό αριθμό τεχνικών μες στο συνεργείο και οι τεχνικοί της σύμβουλοι όταν δεν ξέρουν κάτι ή να λένε “δεν ξέρω, θα ρωτήσω & θα σας απαντήσω” ή απλά “λυπάμαι, δε μπορώ να σας βοηθήσω”.
  Ασφαλώς και να εκπαιδευτούν νέοι τεχνικοί, αλλά σε ένα πλαίσιο που θα αμείβονται τόσο για αυτό που κάνουν ώστε να έχουν όρεξη να μάθουν το επάγγελμα, δίπλα σε πιο έμπειρους τεχνικούς που αμείβονται σωστά και έχουν όρεξη να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους. Αλλιώς βλέπω να ανάβουν πολλοί αισθητήρες στους πίνακες ελέγχου των VW, Audi, Skoda & δεν θα είναι false alarms!!!!!!!!!!!!!

 • GiannisTs

  Εμ, ιδιωτική σχολή φίλε. 2.000 ευρώ σκάνε, τι είναι; ΟΑΕΔ ή ΕΠΑΛ που δεν αξιολογούνται σωστά; (εκ πείρας μιλάω). Όπως και να έχει τι πήγαν στην Kosmocar τι στον οποιοδήποτε αν θες να μάθεις, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Και ΤΕΙ να τέλειωσες όταν ρωτήσεις τον άλλον “σου άρεσε αυτό που έκανες ή οχι;” θα σου πουν οτι δεν είχαν άλλη επιλογή ή ακόμη πως περίμεναν διαφορετικά τα πράγματα (και δεν υπερβάλλω).

 • cfu

  λοιπον παιδια σημερα θα κανουμε το μαθημα νο1 “πως να αλλαζετε πολλαπλασιαστες” και αυριο το νο2 “αλλαγη γρύλου”
  :))

  • hellboy

   2ρη μερα ειναι αλλαγη αισθητηρα λ…….. 3τη ειναι η αλλαγη γρυλου! χαχαχαχχ