Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάτι γίνεται κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της Daimler. Πέρυσι δύο εκ των μετόχων πιάστηκαν στα χέρια για τα λουκάνικα του μπουφέ, με την αστυνομία να αναλαμβάνει να τους χωρίσει και φέτος, κάποιος μέτοχος θέλησε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά στα περίπου 6.000 άτομα που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση.

Πρόκειται για τον Wilm Diedrich Mueller, γνωστός για την αναταραχή που έχει προκαλέσει σε αρκετές γενικές συνελεύσεις εταιρειών, όπως οι Allianz και Bayer. Ο Muller με επιστολή που έστειλε επιθυμούσε να εμφανιστεί “έτσι όπως τον γέννησε η μάνα του” κατά την γενική συνέλευση, ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Daimler γιατί δεν του το επιτρέπει.

Είμαι ευτυχής που δεν αποφασίσατε να εμφανιστείτε με “ειδικό κουστούμι”, από τη στιγμή που αυτό που εσείς θεωρείται ως “ειδικό κοστούμι” και αυτό που θεωρεί η πλειοψηφία των μετόχων είναι κάτι εντελώς διαφορετικό,

αναφέρει στην απαντητική του επιστολή ο πρόεδρος της Daimler, Manfred Bischoff.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γενικές συνελεύσεις μετόχων των γερμανικών εταιρειών μπορεί να αποδειχθούν πολύ… απολαυστικές, με δεδομένο ότι κάθε μέτοχος που είναι παρών μπορεί να θέσει ερωτήσεις στη διοίκηση. Πολλές φορές αυτό το δικαίωμα λαμβάνεται ως ευκαιρία για άσκηση σκληρής κριτικής, ενώ οι ακτιβιστές μέτοχοι μπορούν να μετατρέψουν μία γενική συνέλευση σε… ολονύκτια μάζωξη.

 • τουλαχιστον φετος εφαγαν ολοι λουκανικα ;;; φημες λενε οτι παρον ηταν και ο αλονσο και ρωτησε την διοικηση γιατι δεν επέμειναν περισσότερο ωστε να τον αποκτησουν …

 • Smartass
 • Mika

  Απολαυστικοι!!!
  Και μετα λενε κρυοκωλους τους Γερμανους!! Μα γιατι?

  :p

 • SAMURAI-66

  Και σιγουρα αυτος ειναι ο λογος που ποτε οι γιαπωνεζοι της lexus δεν θα φτασουν την εικονα στο ιματζ της mercedes.
  Ουτε ξεβρακωνονται για να κανουν εντυπωση ποσο δε μαλλον ουτε στο ελαχιστο δεν περναει απο το μυαλο τους να πλακωνονται στης φαπες για λουκανικα μεταξυ τους!!
  Ειναι και δυσκολο ισως γιατι αυτη εχουν ροπη με το σουσι!!
  …………..https://youtu.be/OyEc3Pfjwyc

  • Ahilleas Tsikelis

   Βαψου μπλε και πεσε στη θαλασσα καποτε ρε φιλε καταντησες αηδιαστικος