Χαμός στην Daimler με γυμνό μέτοχο

Σχετικά άρθρα

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάτι γίνεται κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της Daimler. Πέρυσι δύο εκ των μετόχων πιάστηκαν στα χέρια για τα λουκάνικα του μπουφέ, με την αστυνομία να αναλαμβάνει να τους χωρίσει και φέτος, κάποιος μέτοχος θέλησε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά στα περίπου 6.000 άτομα που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση.

Πρόκειται για τον Wilm Diedrich Mueller, γνωστός για την αναταραχή που έχει προκαλέσει σε αρκετές γενικές συνελεύσεις εταιρειών, όπως οι Allianz και Bayer. Ο Muller με επιστολή που έστειλε επιθυμούσε να εμφανιστεί “έτσι όπως τον γέννησε η μάνα του” κατά την γενική συνέλευση, ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Daimler γιατί δεν του το επιτρέπει.

Είμαι ευτυχής που δεν αποφασίσατε να εμφανιστείτε με “ειδικό κουστούμι”, από τη στιγμή που αυτό που εσείς θεωρείται ως “ειδικό κοστούμι” και αυτό που θεωρεί η πλειοψηφία των μετόχων είναι κάτι εντελώς διαφορετικό,

αναφέρει στην απαντητική του επιστολή ο πρόεδρος της Daimler, Manfred Bischoff.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γενικές συνελεύσεις μετόχων των γερμανικών εταιρειών μπορεί να αποδειχθούν πολύ… απολαυστικές, με δεδομένο ότι κάθε μέτοχος που είναι παρών μπορεί να θέσει ερωτήσεις στη διοίκηση. Πολλές φορές αυτό το δικαίωμα λαμβάνεται ως ευκαιρία για άσκηση σκληρής κριτικής, ενώ οι ακτιβιστές μέτοχοι μπορούν να μετατρέψουν μία γενική συνέλευση σε… ολονύκτια μάζωξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...