Η Skoda τη περασμένη εβδομάδα μας έδειξε τα σκίτσα του εξωτερικού του Vision E Concept που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Σαγκάη και τώρα μας δείχνει το εσωτερικό του νέου της πεντάθυρου πρωτότυπου SUV με coupe χαρακτηριστικά, το οποίο μας προϊδεάζει για την coupe έκδοση του Kodiaq. Διαθέτει λεπτά φωτιστικά σώματα, LED φώτα στη γρίλια αλλά και στο πλάι, κάτω από το παράθυρο του οδηγού. Έχει μήκος 4,6 μέτρα, πλάτος 1,9 μέτρα, ύψος 1,5 μέτρο, με το μεταξόνιο του να αγγίζει τα 2.850 mm, προσφέροντας έτσι ένα ευρύχωρο εσωτερικό και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 300 ίππων, που του δίνουν τελική ταχύτητα 180 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του ανέρχεται στα 500 χλμ.

Στο εσωτερικό συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, και δύο μεγάλες οθόνες, αριστερά και δεξιά, με την μία να λειτουργεί και ως κοντέρ. Το αυτοκίνητο δεν διαθέτει μεσαίες κολόνες, με τα τέσσερα καθίσματα να περιστρέφονται αυτόματα, ώστε να είναι πιο εύκολο να κάθονται σε αυτά οι επιβάτες.

Η κάθε πόρτα διαθέτει smartphone και ένα επαγωγικό σύστημα φόρτισης, με το Vision E να διαθέτει και χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης μιας και μπορεί να οδηγήσει μόνο του τόσο εντός πόλης όσο και σε αυτοκινητόδρομο. Επίσης έχει την ικανότητα να βρίσκει έναν άδειο χώρο στάθμευσης και να παρκάρει χωρίς την βοήθεια ανθρώπου.