Η Skoda συνεχίζει το άνοιγμα της στην Κίνα και διέρρευσε μια φωτογραφία που δείχνει την γκάμα από 4 νέα SUV που θα παρουσιαστούν στην τοπική αγορά. Η αρχή θα γίνει τον επόμενο μήνα στην έκθεση της Σαγκάης όπου θα κάνει ντεμπούτο το Kodiaq και θα διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες τον 1.4 TSI με 150 άλογα, με τον 1.8 TSI με 180 άλογα και τον 2.0 TSI με 220 άλογα. Επόμενο μοντέλο θα είναι το Kodiaq coupe το οποίο θα είναι η πιο σπορ έκδοση του Kodiaq και θα διαθέτει μια κεκλιμένη οροφή. Αρχικά θα πωλείται στην Κινά αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές.

Το Model Q αναφέρεται στον διάδοχο του Yeti το οποίο αναμένεται να κρατήσει το όνομα του. Το νέο Yeti θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και θα μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το VW Tiguan και το Seat Ateca συμπληρώνοντας την “τριάδα” ενώ θα έχει την ίδια γκάμα κινητήρων. Το Model K θα είναι ένα νέο οικονομικό SUV που θα βασίζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα του Yeti και θα είναι ένα ξεχωριστό όχημα. Υπήρχαν φήμες ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι η SUV εκδοχή του Fabia που ετοιμάζεται αλλά αυτό θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα.

Τα νέα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο που είναι κοινοπραξία της Σαγκάης-Volkswagen και αν η Skoda βρει ένα ακόμα εργοστάσιο, τότε το Kodiaq Coupe θα μπορέσει να έρθει και στην Ευρώπη.