Αυτοκινητάκι Hot Wheels κοστίζει 150.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Όλοι έχουμε παίξει με τα αυτοκινητάκια της Hot Wheels όταν είμασταν παιδιά. Θα περίμενες ένα τέτοιο να φτάσει σήμερα να κοστίζει 150.000 δολάρια; Και όμως; Αυτό το Volkswagen Microbus Beach Bomb Prototype, είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των Hot Wheels.

Η εταιρία είχε κατασκευάσει αρκετά πρωτότυπα Volkswagen Microbus, με τα πρώτα να ήταν υπερβολικά βαριά προκειμένου να μπορέσουν να κινηθούν από τον κινητήρα της Mattel. Έτσι μετά από αρκετές αλλαγές, η εταιρία τοποθέτησε τις σανίδες του σέρφ στο πλάι, με αυτόν τον σχεδιασμό να περνά τελικά στη παραγωγή.

Το συγκεκριμένο που βλέπεις είναι ένα από τα αρχικά πρωτότυπα, με τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη να δουλεύει τα χρόνια εκείνα στην Mattel. Έτσι κατάφερε να το πάρει για τον γιο του, λέγοντας του πως ίσως κάποια μέρα το αμαξάκι θα κόστιζε αρκετά χρήματα. Τα χρόνια πέρασαν και ο γιος κράτησε σε άριστη κατάσταση το αμαξάκι. Πλέον αν βγει σε κάποια δημοπρασία, κοστολογείται πως θα πιάσει τιμή κοντά στα 150.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...