Ο Scott Tucker είναι ο ιδιοκτήτης της αγωνιστικής ομάδας Level 5 Motorsports, αλλά όπως έκρινε το δικαστήριο, η ομάδα χρηματοδοτούνταν από άλλες παράνομες δραστηριότητες του Tucker, οπότε το δικαστήριο πήρε την απόφαση όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας να πουληθούν μέσω δημοπρασίας στις 11 του Μάη στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, μέσω του οίκου δημοπρασιών Auctions America.

Ο Tucker που είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης, κατηγορείται από τις αρχές για απάτη σχετικά με payday δάνεια (τοκογλυφικά δάνεια) που ανάγκαζαν τους δανειζομένους να πληρώσουν έως και μέχρι 700% περισσότερα χρήματα από αυτά που δανείστηκαν, και τον περασμένο Οκτώβριο του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,266 δισ. δολαρίων. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θα δημοπρατηθούν είναι δύο Ferrari 458 GTD, με την μια μάλιστα να κερδίζει στη GT κατηγορία στον αγώνα της Daytona το 2014, δύο Ferrari 430, μια Ferrari 360 Challenge, μια Porsche 996 Turbo SCCA, δύο πρωτότυπα Honda HPD ARX-03 και τρία μονοθέσια της Lola, τα B1143, B1183 και B1280.

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα αυτοκίνητα αλλά και τον εξοπλισμό της ομάδας που θα βγει προς δημοπράτηση (350 δημοπρασίες στο σύνολο).