Alonso: Ποτέ δεν αγωνίστηκα με πιο αδύναμο κινητήρα στη ζωή μου

Σχετικά άρθρα

O Fernando Alonso εγκατέλειψε στον χθεσινό αγώνα του Μπαχρέιν, με τον Ισπανό πιλότο να δηλώνει στους ανθρώπους της ομάδας του πως ποτέ στη ζωή του δεν έχει αγωνιστεί με πιο αδύναμο κινητήρα. Ο θυμός του Alonso δεν μπορούσε να κρυφτεί σχετικά με τον κινητήρα της Honda και ο ίδιος είπε στους μηχανικούς του μέσω του ασυρμάτου:

Πως με προσπερνούν; Βρισκόταν 300 μέτρα πίσω μου και τελικά με προσπέρασαν στην ευθεία. Δεν έχω αγωνιστεί με λιγότερη δύναμη στη ζωή μου. [Μπιπ] ήταν, τι, 300 μέτρα πίσω μας στην ευθεία.

Μετά τον αγώνα, ο Alonso έδειξε πιο ήρεμος στις συνεντεύξεις του, λέγοντας πως ένοιωθε το αυτοκίνητό του λιγότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα GP σε Μελβούρνη και Σαγκάη.

Δεν απολαύσαμε αυτόν τον αγώνα, επειδή χάναμε πάρα πολύ έδαφος στην ευθεία. Νομίζω ότι ήμασταν κοντά σε κάποια σημεία του αγώνα, αλλά ποτέ δεν είχαμε τον ρυθμό που είχαμε στην Κίνα και στην Αυστραλία. Ήμασταν λίγο πιο αργοί σήμερα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Νομίζω πως και στη Ρωσία δεν θα τα πάμε καλά, μιας και εκεί η δύναμη του κινητήρα είναι σημαντική. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας.

Σχετικά με τον ομόσταυλο του, τον Stoffel Vandoorne, που δεν ξεκίνησε καν τον αγώνα λόγω προβλήματος στο MGU-H, ο Alonso είπε:

Ο Stoffel ήταν τόσο άτυχος το Σαββατοκύριακο που δεν κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα. Είναι εκπληκτικό.

Η γερμανική Bild θέλει τον Alonso να μιλά με την Renault προκειμένου να αλλάξει στρατόπεδο και να αφήσει την McLaren και να επιστρέψει στην αγκαλιά των Γάλλων, ενώ η ισπανική Marca έγραψε πως ο Alonso έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Porsche προκειμένου να τρέξει στο Le Mans και στο WEC το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...