Το ανανεωμένο Lexus NX κάνει το ντεμπούτο στην έκθεση της Σαγκάη. Το μοντέλο βρίσκεται στην αγορά εδώ και 3 χρόνια και η ανανέωση του κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να μείνει φρέσκο στην αγορά.

Το NX αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέους LED AHS προβολείς, νέα φώτα ομίχλης, νέο διαχύτη που ενσωματώνει τις απολήξεις των εξατμίσεων, με το υβριδικό NX να έχει σατινέ χρωμιομένα διακοσμητικά, ενώ τέλος υπάρχουν και νέες ζάντες 18″. Η έκδοση F Sport αποκτά μια ακόμη πιο επιθετική μάσκα, νέες ζάντες και μαύρες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό του υπάρχουν αλουμινένια και ασπρόμαυρες δερμάτινες επενδύσεις.

Στο εσωτερικό της καμπίνας την εντύπωση κλέβει η μεγάλη 10,3″ οθόνη στο κέντρο της κονσόλας που αντικαθιστά την 7″. Το σύστημα HVAC έχει βελτιωθεί, με τα μικρά κουμπιά να δίνουν την θέση τους σε τέσσερις, εύκολους στον χειρισμό, διακόπτες, με όλους τους διακόπτες στο εσωτερικό να έχουν πλέον μεταλλικό σατινέ φινίρισμα.

Η έκδοση NX 200t αντικαθίσταται από την ΝΧ 300, συνεχίζοντας να φορά τον turbo 2,0-λιτρο κινητήρα, με το υβριδικό NX 300h να συνεχίζει να φορά τον 2,5-λίτρο κινητήρα με τους δύο ηλεκτροκινητήρες.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Lexus NX 300h

Η Lexus αναφέρει πως η ανάρτηση του NX έχει βελτιωθεί, με το μοντέλο να προσφέρεται και με το σύστημα Adaptive Variable Suspension (AVS) που πρωτοείδαμε στο LC 500.