WEC: H Toyota έκανε το 1-2 στο Spa

Σχετικά άρθρα

Η Toyota κατάφερε να κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα αντοχής WEC, στη πίστα του Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, μετά τη νίκη που πήρε στον 6ωρο αγώνα του Silverstone.

Συγκεκριμένα η Toyota κατάφερε να κάνει το 1-2, κάτι που είχε να το πετύχει από τον 6ωρο αγώνα της Σαγκάη το 2014. Νικητές σήμερα ήταν οι Buemi/Davidson/Nakakima, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 1,992 δευτερόλεπτα μπροστά από τους Conway/Kobayashi. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Porsche 919 Hybrid των Bernhard/Bamber/Hartley (+35,2 δευτ), με την 919 Hybrid των χθεσινών νικητών των κατατακτηρίων, Jani/Lotterer/Tandy να τερματίζει 4η. Το τρίτο TS050 των Sarrazin/Kunimoto/Lapierre τερμάτισε 5ο, 2 γύρους πίσω από τους νικητές.

Στη κατηγορία LMP2 κέρδισαν οι Rusinov/Thiriet/Lynn με Oreca 07, ενώ στην LMGTE Pro την καρό σημαία την πήραν οι Sam Bird και Davide Rigon με Ferrari 488 GTE. Τέλος στη κατηγορία LMGTE-Am κέρδισαν οι Paul Dalla Lana, Pedro Lamy και Mathias Lauda με Aston Martin Vantage V8.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος, ο θρυλικός 24ωρος αγώνας αντοχής του Le Mans στις 17/18 Ιουνίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Spa μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...