WEC: Η Toyota κέρδισε τον 6ωρο αγώνα του Silverstone

Σχετικά άρθρα

H Toyota πανηγυρίζει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα αντοχής, με τους Buemi, Davidson και Nakajima να βλέπουν πρώτοι την καρό σημαία με το TS050 Hybrid με το #8 στον 6ωρο αγώνα αντοχής του Silverstone. Στη δεύτερη θέση και 6 δευτερόλεπτα πίσω από τους νικητές τερμάτισε η Porsche 919 Hybrid των Bernhard, Bamber και Hartley, με την τρίτη θέση και 47 δευτερόλεπτα από το μονοθέσιο της Toyota, βρέθηκε η 919 Hybrid των Jani, Lotterer και Tandy.

Το δεύτερο Toyota TS050 Hybrid των Conway, Kobayashi και Lopez, που χθες πήρε την pole position, τερμάτισε στην 23η θέση στη γενική κατάταξη μιας και είχε ένα σημαντικό ατύχημα με τους μηχανικούς της Toyota να καταφέρνουν τελικά να το ξαναβγάζουν στην αγώνα μετά από μια ώρα, μιας και τόσο χρόνο χρειάστηκαν προκειμένου να το επιδιορθώσουν. Ο οδηγός που βρισκόταν στο μονοθέσιο κατά τη στιγμή της σύγκρουσης, ο Jose Maria Lopez μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η φωτιά που πήρε η Porsche 911 RSR του Kevin Estre με το #92. Στη κατηγορία LMGTE Pro κέρδισε η Ford Chip Ganassi Team με το GT των Priaulx, Tincknell και Derani.  Στη κατηγορία LMP2 κέρδισε η Jackie Chan DC Racing με το Oreca 07 – Gibson των Tung, Jarvis και Laurent. Τέλος στη κατηγορία LMGTE Am ήταν η Ferrari 488 GTE της Clearwater Racing με οδηγούς τους Mok, Sawa και Griffin.

Επόμενος αγώνας ο 6ωρος στο Spa-Francorchamps του Βελγίου στις 6 Μαΐου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Silverstone μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...