Πωλείται μια πανέμορφη Lamborghini Aventador Miura Homage

Σχετικά άρθρα

Με τους αθηναϊκούς δρόμους να κοσμούνται από μια ανάλογη πράσινη Aventador Miura Homage edition, μια άλλη -μπλε- βρίσκεται προς πώληση από την αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας στο Newport Beach, της California.

Όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις από τον τίτλο της συγκεκριμένης έκδοση, η Lamborghini αποτίει φόρο τιμής στα 50 χρόνια από την παρουσίαση της Miura, με αυτή την ειδική έκδοση της Aventador. Παρουσιάστηκε στο Goodwood του 2016, με την παραγωγή της να περιορίζεται σε 50 αυτοκίνητα.

Είναι αποτέλεσμα του Ad Personam τμήματος εξατομίκευσης της ιταλικής εταιρίας, με την Aventador Miura Homage να είναι βαμμένη στα χρώματα της πρώτης Miura. Έτσι, το ιταλικό supercar ήταν διαθέσιμο σε έξι από τα πιο εμβληματικά χρώματά της ιταλικής εταιρίας, μερικά εκ των οποίων είναι το Rosso Arancio Miura (μονόχρωμο), το Verde  Scandal και το μεταλλικό Blu Tahiti.

Κατά τ’άλλα δεν αλλάζει κάτι από την απλή Aventador, με το αυτοκίνητο να πατά σε ζάντες 20 και 21 ιντσών, με τον 6,5-λίτρων να αποδίδει 700 άλογα στις 8.250 σ.α.λ. και 690 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ.

Η συγκεκριμένη έχει διανύσει μόλις 160 χλμ. και για να αλλάξει χέρια, κάποιος πρέπει να αποχωριστεί 499.990 δολάρια, περίπου 100.000 ακριβότερα απ’ότι έκανε καινούρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...