Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας χρησιμοποίησε μια ειδική έκδοση του DS 7 Crossback

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου προέδρου της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, με τον Emmanuel Macron να αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα τα νέα του καθήκοντα, αποχαιρετώντας τον απερχόμενο Francois Hollande, στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Για την περίσταση o όμιλος PSA κατασκεύασε μια ειδική έκδοση του πρόσφατα παρουσιασμένου DS 7 Crossback, το οποίο είναι βαμμένο σε ένα μοναδικό μπλε χρώμα, με το εσωτερικό να είναι επενδυμένο με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις. Αυτό που το κάνει πιο ειδικό, εκτός από τα σημαιάκια στα εμπρός φτερά, είναι οι χρυσές λεπτομέρειες στις ζάντες, και στο εσωτερικό.

Η σημαντικότερη, όμως, προσθήκη είναι η υφασμάτινη οροφή, που μετατρέπει το πολυτελές crossover σε ένα αυτοκίνητο ιδανικό για παρελάσεις, όπως σήμερα στην λεωφόρο Champs-Elysées.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...