Τεράστιο πτερύγιο ανεμογεννήτριας έκλεισε δρόμο στην Γερμανία, μετά από ατύχημα του φορτηγού που την μετέφερε

Σχετικά άρθρα

Αν δεν έχει πάει κάτω από μια ανεμογεννήτρια δύσκολα καταλαβαίνεις το μέγεθος τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα πτερύγιο φτάνει σε μήκος τα 45 μέτρα, όταν ο πύργος (μέχρι την τουρμπίνα) μπορεί να έχει ύψος 80 μέτρα. Όπως καταλαβαίνεις η μεταφορά των μερών είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία, που απαιτεί κλείσιμο δρόμων και συντονισμένες ενέργειες.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης στον αυτοκινητόδρομο A33, της Γερμανίας, κοντά στην πόλη Bielefeld, έπεσε ένα πτερύγιο από το φορτηγό που το μετέφερε, καθώς αυτό ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Το αποτέλεσμα ήταν το πτερύγιο να πέσει στην autobahn, καθώς ένα άλλο φορτηγό έπεσε στο πίσω μέρος ενός από τα οχήματα συνοδείας του φορτηγού που το μετέφερε.

Ο 61-χρονος οδηγός του δεύτερου φορτηγού τραυματίστηκε κατά το ατύχημα, και διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο, καθώς το όχημα του υπέστη σοβαρές ζημιές από το πτερύγιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...