Επίσημο: Volkswagen up! GTI

Σχετικά άρθρα

41 χρόνια μετά το πρώτο Golf GTI, η Volkswagen στο φετινό meeting Wörthersee GTI την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει το up! GTI που φορά τον 1.000αρη TSI EA211 κινητήρα απόδοσης 115 ίππων με 230 Nm ροπής, με το Up! GTI να μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 197 χλμ/ώρα.

https://youtu.be/0CHeB0eAAlk

Το αυτοκίνητο ζυγίζει 997 κιλά, φορά σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Στιλιστικά εξοπλίζεται με επιθετικό bodykit με αεροτομή, ζάντες αλουμινίου 17″, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, καρό επενδύσεις, σπορ δερμάτινο τιμόνι, σπορ πεντάλς, όπως και νέο λεβιές ταχυτήτων.

Με συμπαγείς διαστάσεις, χαμηλό βάρος, σπορ χαρακτηριστικά και τα κλασσικά GTI διακριτικά (κόκκινες λωρίδες στη γρίλια, μαύρους καθρέπτες, μαύρα διακοσμητικά), οι πωλήσεις του Volkswagen up! GTI θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2018. Θα προσφέρεται στα χρώματα “tornado red”, “pure white”, “dark silver”, “black pearl”, και τέλος το “costa azul”, που είναι ένα νέο μπλε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...