Πωλείται μια σπάνια Novitec N-Largo S για $735.000

Σχετικά άρθρα

Μια σπάνια Novitec N-Largo S ή αν προτιμάς βελτιωμένη έκδοση του πακέτου N-Largo για την Ferrari F12berlinetta από την Novitec Rosso πωλείται έναντι του ποσού των 735.000 δολαρίων.

Το πακέτο αποτελείται ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, το οποίο σύμφωνα με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο αποτελείται από 11 carbon κομμάτια. To bodykit διαθέτει νέο καπό, νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά spoilers, νέα φτερά με αεραγωγούς, αεροτομή, διαχύτη και νέες απολήξεις εξατμίσεων.

Επίσης συναντάμε νέες σφυρήλατες ζάντες 21″ και 22″ με ελαστικά Pirelli P ZERO διαστάσεων 255/30 μπροστά και 335/25 πίσω, χαμηλότερη ανάρτηση κατά 40mm, η οποία μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με ένα προαιρετικό σύστημα ανύψωσης του μπροστά μέρους, έτσι ώστε η F12 να μπορεί να περνά με άνεση σαμαράκια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...