Παρότι μόλις ένα SUV της Cadillac κάνει μεγαλύτερες πωλήσεις απ’ότι και τα 4 sedan της εταιρίας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τα τελευταία.

Για το ΜΥ2018 της CTS, η Cadillac καταρχήν αποφάσισε να καταργήσει τρία χρώματα από την παλέτα του μοντέλου (Deep Amethyst Metallic, Moonstone Metallic, Bronze Dune Metallic), προσθέτοντας ένα καινούριο (Satin Steel Metallic), ενώ δεν υπάρχει πλέον στον προαιρετικό εξοπλισμό το πακέτο Carbon Black.

Περνώντας στο εσωτερικό η Cadillac CTS το θερμαινόμενο τιμόνι διαθέτει πλέον αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης, ανάλογα την θερμοκρασία, και το ίδιο συμβαίνει με το θερμαινόμενο κάθισμα του οδηγού, ενώ εφοδιάζεται και με το νέας γενιάς σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας CUE 3.

Η δυνατότερη CTS V-Sport έχει στον επιπλέον εξοπλισμό την UltraView ηλιοροφή, το CD drive που υπήρχε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού αποτελεί παρελθόν, ενώ τα χρώματα Radiant Silver Metallic και Stellar Black αντικαταστάθηκαν με τα Satin Steel Metallic και Vector Blue Metallic.