Συνελήφθη ο Tiger Woods για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Σχετικά άρθρα

Ο διάσημος γκόλφερ, ο Αμερικάνος Tiger Woods συνελήφθη χθες στις 03:00 το πρωί να οδηγεί στο Jupiter Island της Φλόριντα των ΗΠΑ υπό την επήρεια μέθης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 41 ετών πλέον Woods έχει συλληφθεί, μιας και τον Νοέμβριο του 2009, η αστυνομία τον είχε συλλάβει να οδηγεί σε κατάσταση μέθης, δύο ημέρες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του με την Elin Nordegren, την οποία είχε απατήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=1EWLXPr60pA

O Woods σήμερα βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη πρόσφατα στη μέση, με τις αρχές μετά την σύλληψη να τον θέτουν υπό κράτηση για μερικές ώρες, προτού τον αφήσουν ελεύθερο στις 10:30 το πρωί. Ο πρώην πρωταθλητής και σούπερ σταρ του γκολφ, υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη, ωστόσο, ένα ερωτικό σκάνδαλο κατέστρεψε το γάμο και την καριέρα του, καθώς έχει να κερδίσει τουρνουά από το 2008.

Ο Woods με δήλωσή του στα Μέσα Ενημέρωσης προσπάθησε να δικαιολογηθεί γράφοντας:

Θέλω ο κόσμος να μάθει ότι η σύλληψη δεν σχετιζόταν με κατανάλωση αλκοόλ. Δεν συνειδητοποίησα ότι το μείγμα των φαρμάκων με επηρέασε τόσο έντονα. Κατανοώ τη σοβαρότητα της πράξης μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των ενεργειών μου. Προς το παρόν, η μοναδική μου προτεραιότητα είναι η ανάρρωση και να κάνω αυτά που μου λένε οι γιατροί. Συγκεντρώνομαι σε βραχυπρόθεσμους στόχους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...