Alonso: Μόνο η πόρτα της Red Bull είναι κλειστή για το 2018

Σχετικά άρθρα

Είναι τουλάχιστον τέσσερα συμβόλαια κορυφαίων οδηγών της F1, που λήγουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν, και σ’αυτά συμπεριλαμβάνεται και του Fernando Alonso, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους Valtteri Bottas και Carlos Sainz Jr. Όπως καταλαβαίνεις, μια αλλαγή είναι ικανή να προκαλέσει ντόμινο μεταγραφών, με τον Ισπανό οδηγό να θεωρείται το πιο “καυτό” όνομα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Alonso δήλωσε:

Θα δούμε. Θα έλεγα ψέμματα αν σας έλεγα ότι τώρα έχω ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα, δεν ξέρω αν θα είναι η Mercedes ή κάποια άλλη. Αν η Renault αρχίσει και κυριαρχεί, δεν το γνωρίζω. Αν με καλέσει μια ομάδα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, πιστεύω ότι θα έχουμε μια ευκαιρία, αλλά είναι πολλά να ειπωθούν. Πιστεύω ότι ίσως η Red Bull είναι η μόνη που έχει τις πόρτες της κλειστές, επειδή ήδη έχει νεαρούς οδηγούς με μακροχρόνια συμβόλαιο.

Ο Alonso συνέχισε τονίζοντας ότι το μέλλον του θα μπορούσε να εξαρτηθεί και από την Liberty Media, η οποία θέλει να αυξήσει στου 21 τους αγώνες για την νέα χρονιά, λέγοντας:

Πρέπει να δω τι σκοπεύουν να κάνουν. Διαβάζω ότι θέλουν να κάνουν ένα πρωτάθλημα με 25 αγώνες. Όταν ξεκίνησα στην F1 υπήρχαν 16 αγώνες, τώρα είναι 20. Αν μου πουν ότι θα τους κάνουν 25, θα σταματήσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα