Aston Martin Vantage AMR

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin στη περασμένη έκθεση της Γενεύης ανακοίνωσε το νέο υπο-brand, το AMR, παρουσιάζοντας τότε τις Rapide AMR και Vantage AMR Pro. Τώρα η βρετανική εταιρία παρουσίασε και την “απλή” AMR έκδοση της Vantage που θα είναι διαθέσιμη στους συνδυασμούς Scintilla Silver with Grey, Ultramarine Black/Blue, Stratus White/Orange και Zaffre Blue/Red. Επίσης υπάρχει και το “Halo Pack” που συνδυάζει το Stirling Green χρώμα με το Lime Green, ντύνοντας το αυτοκίνητο στα ίδια χρώματα με το περσινό αγωνιστικό Vantage GTE.

Στο εσωτερικό συναντάμε carbon καθίσματα, δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, με την παραγωγή να περιορίζεται στις 300 μονάδες, με τις 100 να φορούν τον V12 κινητήρα απόδοσης 595 ίππων, ενώ οι 200 θα φορούν τον V8 απόδοσης 430 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με σειριακά μηχανικά κιβώτια 6 και 7 σχέσεων.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει carbon αεροδυναμικό bodykit, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και εξάτμιση τιτανίου. Στη Βρετανία η Aston Martin Vantage AMR ξεκινά από τις £97.995, ενώ στη Γερμανία από τις €126.995. Οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ενώ ντεμπούτο στο κοινό θα κάνει αυτό το ΣΚ, στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα του Le Mans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...