Το όραμα της Audi για μια αυτόνομη λιμουζίνα το 2050

Σχετικά άρθρα

Η Audi κοιτάζει μπροστά και ήδη κάνει προσπάθειες προκειμένου να προσφέρει εντυπωσιακά και ταυτόχρονα λειτουργικά εσωτερικά αυτοκινήτων των πλήρως αυτόνομων οχημάτων, επιπέδου 5. Έτσι η εταιρία με σήμα τους τέσσερις κύκλους έχει ετοιμάσει το Long Distance Lounge, ένα πρωτότυπο εσωτερικό που διαθέτει ευρύχωρη καμπίνα χωρίς τιμόνι, πεντάλ κτλ, μιας και το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί μόνο σε όλες τις συνθήκες.

Το πρωτότυπο φέρει μονάχα μια πόρτα, ξύλινο πάτωμα, άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα, ενώ υπάρχει και ένας καναπές, με τα καθίσματα να μπορούν να μετακινηθούν σε όλο το εσωτερικό, με μαγνήτες να αναλαμβάνουν τη συγκράτηση τους στη σωστή θέση.

Διαθέτει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, πτυσσόμενες οθόνες, κρυφό φωτισμό με μια σειρά αισθητήρων και καμερών να μπορούν να ανιχνεύσουν την ακριβή θέση ενός επιβάτη, προκειμένου να προβάλλονται στις οθόνες οι απαιτούμενες πληροφορίες.

ΠηγήCNET

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...