Τον David Lee τον γνωρίσαμε το 2014 μέσω των εννέα σπάνιων και συλλεκτικών Ferrari που είχε τότε στην κατοχή του, ενώ σήμερα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αυτοκινήτων της ιταλικής εταιρίας. Στο γκαράζ του υπάρχουν μεταξύ άλλως η Ferrari 288 GTO, η Ferrari 288 GTO Evo, η Ferrari F40, η Ferrari F50, η Ferrari Enzo, η LaFerrari κλπ.

Ο γεννημένος στην Νότιο Κορέα επιχειρηματίας, πλέον ζει στο Σαν Μαρίνο της Καλιφόρνια, και έχει στην κατοχή του ίσως την πιο αξιοζήλευτη συλλογή από “αλογάκια”. Για καθημερινό αυτοκίνητό του έχει μια FF, ενώ δε σνομπάρει και τα υπόλοιπα μοντέλα της Ferrari, καθώς διαθέτει, επίσης, μια 458 Speciale Aperta και California T.

Τον περασμένο Απρίλιο μεγάλωσε την συλλογή του με μια one-off F12tdf. Πρόκειται για την F12tdfDSKL που αντλεί έμπνευση από την Ferrari 250 Lusso Competizione του 1964. Η κίτρινη μοναδική F12tdf είναι βαμμένη σε κίτρινο χρώμα, διαθέτει τα χρώματα της ιταλικής σημαίας κατά μήκος του σώματος, ενώ τα ίδια χρώματα βρίσκονται και στο δερμάτινο τιμόνι.

Ο Lee ήθελε και μια LaFerrari Aperta, αλλά όπως είχε συμβεί και με τον αποθανόντα Preston Henn, η Ferrari αρνήθηκε να του πουλήσει μια. Και αυτό, παρότι ο νοτιοκορεάτης επιχειρηματίας είχε παραγγείλει πρόσφατα τέσσερις νέες Ferrari, με σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητες του να βάλει στην συλλογή του την Aperta.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλείται πηγή μέσα από την Ferrari, αυτή “μισεί” την online παρουσία του Lee, και όλη την δημοσιότητα που προκαλεί, κάτι που λατρεύει να κάνει ο Lee. O τελευταίος απλά αναφέρει ότι χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να δείξει στον κόσμο την αγάπη του για την μάρκα, καθώς και την περηφάνια του για την συλλογή του.