Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης του νέου Opel Crossland X, το οποίο αρχικά θα προσφέρεται με 3 κινητήρες, δύο βενζίνης και έναν πετρελαίου, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις εξοπλισμού.

Εκδόσεις/Κινητήρες νέου Opel Crossland X
Κινητήρας Κιβώτιο X-Cite X-Clusive
Βενζίνη 1.2lt, 81 hp MT5 17.300 €
1.2lt Turbo, 110 hp Start & Stop MT5 20.600 €
AT6 21.800 €
Πετρέλαιο 1.6lt CDTI, 99hp Start & Stop MT5 19.900 € 21.800 €

Το Crossland X έχει μήκος 4,21 μέτρα, το οποίο το κάνει ελάχιστα πιο κοντό από το Astra. Η θέση οδήγησης είναι κατά 10 εκατ. πιο ψηλή, και προσφέρει πανοραμική ορατότητα. Σχεδιαστικά φέρει αρκετά στοιχεία από το Mokka X, με το τελείωμα της οροφής να δανείζεται στοιχεία από το Astra. Όπως σχεδόν όλα τα Opel, το Crossland X θα μπορεί να εφοδιαστεί με adaptive LED φωτιστικά σώματα, head-up display, και πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας, ενώ δεν λείπουν τα συστήματα ασφαλείας, όπως το advanced park assist, forward collision alert, automatic emergency braking, driver drowsiness system, lane keep assist, speed sign Recognition και άλλα.

Το εσωτερικό δείχνει γνώριμο, καθώς κατά βάση δανείζεται την διάταξη του Mokka Χ και Astra, με την κεντρική κονσόλα να κυριαρχείται από την οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτή είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχει ασύρματο σημείο φόρτισης και ένα Wi-Fi hotspot, και το Opel OnStar.

Αναλυτικά τις τιμές, τον βασικό και τον πρόσθετο εξοπλισμό, όπως επίσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Opel Crossland X μπορείς να τα βρεις εδώ.